Algemene voorwaarden

De verkoper

De online betaling van de webwinkel van de Belgische Vereniging voor Podologen-Association Belge des Podologues (BVP-ABP) is gelegen te 1860 Londerzeel, Neeravert 10.

Ondernemingsnummer: BE  0414177231
Telefoonnummer: +32 495 22 44 31, e-mail: info@BVP-ABP.be

Toepassing

Door het plaatsen van een online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

Prijzen

De prijzen vermeld op de website zijn in euro's. Ze zijn geldig op de dag wanneer ze op onze website worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven. BVP-ABP kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bvb als gevolg van kennelijke invoer-, zet-, of drukfouten.

Bestelling

Na het plaatsen van een bestelling, ontvang je een bevestigingsmail met daarin de bevestiging van je bestelling en de totale kostprijs.
Dit betekent dat je ingeschreven bent voor het evenement waarvoor je je registreerde.

Betaling

BVP-ABP werkt voor een veilige betaalomgeving samen met partner Mollie. Dit betaalplatform is geïntegreerd in de BVP-ABP website. Betaling kan gebeuren via creditcard betaling (Visa of Mastercard), via Bancontact/MisterCash of via online banking.

Een betaling met kredietkaart (Visa of Mastercard) is kosteloos voor de klant en snel. De betaling wordt onmiddellijk geregistreerd.

Er kan eveneens worden betaald door middel van een Bancontact of Mister Cash kaart. Je wordt vanaf onze site doorverwezen naar de site van Mollie, waar je je gegevens kan ingeven.

Je kan bij het betalen ook gebruik maken van uw vertrouwde internet banking formule. BVP-ABP biedt je de kans om onmiddellijk het geld op onze rekening over te maken gebruik makend van KBC, ING of Belfius online banking.

Levering

Bij betaling voor events is er geen levering van een goed.

Afzien van je aankoop - annulering

Annuleringen moeten schriftelijk aan het secretariaat van de BVP-ABP (congres@bvp-abp.be) worden ingediend. Voor registraties geannuleerd vóór 45 dagen voor het evenement zal 50% van het betaalde inschrijfgeld worden terugbetaald; annuleringen ontvangen na 45 dagen en afwezigheden zullen niet worden terugbetaald.
Je hebt als consument het recht om ons mee te delen dat je afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de bestelling. Indien je je op deze mogelijkheid wil beroepen, kan dit na schriftelijke kennisgeving aan het secretariaat van de BVP-ABP (congres@bvp-abp.be).

Vervanging

Deelnemers die het congres niet kunnen bijwonen kunnen zich laten vervangen na schriftelijke kennisgeving aan het secretariaat van de BVP-ABP (congres@bvp-abp.be) vóór 7 dagen voor het congres. Vervangers moeten in dezelfde categorie worden geregistreerd zo niet worden extra kosten aangerekend (prijzen op datum van eerste inschrijving)

Diversen

Door zich in te schrijven verklaar je ouder te zijn dan 18 jaar.

Registeren bij de BVP-ABP vereist dat je ons je klantgegevens bezorgt. BVP-ABP gebruikt deze gegevens voor de administratie van je registratie, het beheer van deelnemers, leveringen en facturen, het opvolgen van betalingen, en tot slot voor marketing en reclamedoeleinden, in zoverre dat je voor dit laatste je akkoord hebt gegeven tijdens het registratieproces. Je hebt ook steeds het recht om af te zien van de reclame- en marketingacties. Je gegevens worden niet doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden. Je hebt als Koper steeds recht op inzage en verbetering van deze gegevens. Op verzoek (info@bvp-abp.be) zal BVP-ABP je gegevens uit onze database verwijderen. Indien je vragen hebt over deze privacy statement, kan je ons gerust contacteren.

Ook sponsor interesse voor BVP-ABP? Contacteer info@bvp-abp.be - Mogelijke Partnerschap pakketten