ELZ Druivenstreek

ELZ Druivenstreek omvat: Zaventem, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Overijse, Hoeilaart

Het volgend veranderforum vindt plaats op 24 september 2019 in Tervuren.
Jullie aanwezigheid is belangrijk!
We stemmen immers de voorlopige zorgraad die aan het hoofd zal staan van onze ELZ en vervolgen met een inspirerende omgevingsanalyse van onze zone.
Inschrijven kan hier.

gepost op 29/07

---

Het veranderteam van Eerstelijnszone Druivenstreek lanceert een brede oproep aan alle eerstelijnspartners om kandidaturen voor de voorlopige zorgraad in te zenden. 

De werkwijze voor de samenstelling van de voorlopige zorgraad is de volgende:
• Iedereen die interesse heeft en voldoet aan profiel en engagement beschreven in het formulier ‘kandidaatstelling’, kan zijn kandidatuur indienen bij het veranderteam, via de coördinator nathalie_jacquet@mchlvwo.be. We verwachten het ingevulde document terug tegen 1 juni 2019 (lokale besturen 15 juli 2019). 
• Alle kandidaten worden op 12 september 2019 uitgenodigd op een clusteroverleg (locatie wordt nog meegedeeld). Het doel van dit overleg is om via onderlinge dialoog, per cluster, te  komen tot een gedragen voorstel over de uiteindelijke vertegenwoordiging van de cluster binnen de voorlopige zorgraad.
• Op 24 september 2019 nodigen we alle betrokken actoren binnen onze eerstelijnszone uit op een breed veranderforum. Op dit forum stellen we alle clusters van de voorlopige zorgraad voor ter goedkeuring. In oktober kan dan de voorlopige zorgraad voor de eerste keer samenkomen. 

Veranderforum
Op 7 mei 2019 kwamen bijna 70 partners uit  onze eerstelijnszone samen in Hoeilaart op ons derde veranderforum.
Dit stond volledig in het teken van de voorlopige zorgraad.
Na een plenaire uitleg over de richtlijnen voor samenstelling, gingen de 4 clusters (lokale besturen, welzijn, gezondheidszorg en PZON) apart aan de slag. (Klik op de clusters om de bijlage te zien)
Elke cluster vulde de algemene richtlijnen aan met eigen criteria. Mogen we vragen om deze goed door te nemen alvorens kandidaturen door te sturen.

Verder nog: Presentatie veranderforum (plenair deel), aanwezigheidslijst VF 07/05/19, visietekst ELZ Druivenstreek en formulier ‘kandidaatstelling voorlopige zorgraad’.

Ook sponsor interesse voor BVP-ABP? Contacteer info@podologie.be - Mogelijke Partnerschap pakketten