De Internationale Dag van de Podologie wordt ook in België gevierd

Geschreven door Margaux Stevens op in de categorie Standaard.

De Belgische Vereniging der Podologen viert samen met de internationale gemeenschap de Dag van de Podologie op dinsdag 8 oktober 2019 om meer bekendheid te geven aan het beroep en haar meerwaarde bij andere zorgverstrekkers en overheden in het daglicht te plaatsen.

International Podiatry Day wil met name het beroep van podoloog vieren en meer aandacht vestigen op de negatieve effecten van het ontbreken of het beperkt erkennen van podologen in de gezondheidszorg. Voor de Internationale Podologiedag 2019 roept de internationale podologische gemeenschap op tot het
opzetten en / of versterken van training op hoog niveau in podologie en de erkenning door meer landen van de toegevoegde waarde van podologen op het gebied van gezondheid.
Op de Internationale Podologiedag willen we een geweldige buzz creëren binnen de podologische gemeenschap door iedereen te vragen het IPDframe op Facebook te gebruiken en een selfie te maken op het werk, alleen of met collega's!
Ontdek het persbericht hier.

Gebruik de hashtags: Twitter : @IntPodiatryDay en #IPD - Facebook.com: IntPodiatryDay - Instagram @IntPodiatryDay - Website IPD: www.internationalpodiatryday.org

Happy International Podiatry Day!

Ook sponsor interesse voor BVP-ABP? Contacteer info@podologie.be - Mogelijke Partnerschap pakketten