Gelieve te zoeken op naam van gemeente en niet op postcode.

Alvast bedankt.

Blanchaert Ilse

blanchaert@telenet.be

57002841

http://www.podologie-blanchaert.be

0739448519

Sinds 1999 ben ik gevestigd als zelfstandig podoloog in Drongen. Om u nog beter en efficiënter te kunnen bedienen, werk ik sinds 2008 samen met enkele collega's podologen in mijn praktijk.

Met onze ervaring en permanente bijscholing door de jaren heen zijn wij ervan overtuigd dat wij u op een klantgerichte, individuele en professionele manier kunnen helpen.

U kan bij ons terecht voor een biomechanische analyse van een fout gangpatroon, behandelingen van diverse voet- en teenafwijkingen, instrumentele behandelingen van huid- en nagelproblemen, zelfs preventief zonder klachten. Zonder onderscheid in leeftijd. Bovendien omvat onze zorg niet alleen aandoeningen van de voet zelf, maar ook heel wat andere klachten ter hoogte van knie, heup en rug die het gevolg kunnen zijn van een slecht functionerende voet.

Vooreerst verkrijgen wij door een gesprek en/of een podologisch onderzoek - eventueel in combinatie met een ganganalyse - inzicht in uw klacht/probleem, om vervolgens een geschikt behandelingsprogramma samen te stellen.

Indien, na dit onderzoek blijkt dat uw probleem niet binnen het werkterrein van onze discipline valt, verwijzen wij u graag door.
Adres Stad Telefoon Mobiel
Doornplasstraat 96 9031 Drongen 093 30 04 10 0475 90 74 69
Nummer District
3 Oost-Vlaanderen

Terug naar overzicht

Ook sponsor interesse voor BVP-ABP? Contacteer info@podologie.be - Mogelijke Partnerschap pakketten