Podologenkring Druivenstreek

Eind 2017 hebben meer dan 80 partners zich reeds geëngageerd om mee werk te maken van de uitbouw van deze eerstelijnszone. En ze hebben niet stil gezeten. Het veranderteam, een geëngageerde groep van 18 personen, schreef intussen een missie en visie, tijdens het vorige veranderforum dachten we na over belangrijke waarden, in de toekomst bouwen we samen verder aan het netwerk en een gedragen manier van werken,…

Op de bijeenkomst van het veranderforum die gepland staat op dinsdag 7 mei 2019 in GC Felix Sohie (Gemeenteplein 39, Hoeilaart), brengen ze zoveel mogelijk geïnteresseerden samen en gaan ze aan de slag met elke cluster. Ze verwachten hier alle eerstelijnszorgaanbieders die zich mee willen inzetten om de werking van de eerstelijnszone vorm te geven en dus niet enkel de mensen die zich eventueel kandidaat willen stellen voor de zorgraad.

Deelname is gratis maar inschrijven is noodzakelijk via deze link.

---

2018

In samenwerking met het lokale LMN’s willen we op deze kennismakingsvergadering elkaar ontmoeten, meer te weten komen over wat de veranderingen binnen de eerstelijnszones inhouden en hoe we een effectieve kringwerking voor podologen kunnen opbouwen. We zullen ook wat tijd nemen om de hindernissen in interdisciplinaire samenwerking te benoemen en samen zoeken naar oplossingen.

De hervormingen binnen de eerstelijn zijn inderdaad een prachtige opportuniteit om meer bekendheid te geven aan het mooie beroep van podoloog.

Diabeteseducator (verpleegkundige) Marleen Goossens zal ook aanwezig zijn om jullie vragen te beantwoorden.
Indien gewenst bespreken we ook de wijzigingen ten gevolge van het nieuwe KB diabetes.

Datum: 17 september 2018 om 19u (broodjes worden voorzien
Locatie: WCH, Hardstraat 12, 1970 Wezembeek-Oppem ; met gratis parking op de -1 ( voordeur zal gesloten zijn) parkeren wordt aangeraden daar enkel met de lift toegang tot vergaderzaal +2 mogelijk is

U kan zich inschrijven via de website van de BVP-ABP. Graag vragen wij u op zich voor 10 september  in te schrijven.
Indien u deze datum niet beschikbaar bent maar wel interesse heeft, gelieve contact op te nemen: info@podologie.be.

Ook sponsor interesse voor BVP-ABP? Contacteer info@podologie.be - Mogelijke Partnerschap pakketten