2 maart 2018 - Algemene vergadering BVP-ABP

Vrijdag 2 maart 2018

Locatie: BVP-ABP Secretariaat, Imperiastraat 16A, 1930 Zaventem

Onderwerp: Algemene Vergadering

Organisatie: BVP-ABP

De algemene vergadering (AV) van de BVP-ABP is het hoogtepunt van het jaar voor alle leden van de vereniging. Je komt er oude bekenden tegen en leert nieuwe vrienden kennen. Dit jaar plant de BVP-ABP een feestelijke algemene vergadering, met na het officiële gedeelte de mogelijkheid om samen te genieten van een lekker diner en de avond af te sluiten op de dansvloer. Jouw partner is voor deze avond meer dan welkom.

Inschrijven voor de AV is verplicht! Inschrijven kan tot 23 februari 2018.

Kom je enkel voor de AV dan kan je kosteloos inschrijven, blijf je ook voor het diner & dance dan is jouw bijdrage 35€ all-in (diner en dranken bij het diner).

De algemene vergadering zal plaatsvinden in het gloednieuwe BVP-ABP Secretariaat, Imperiastraat 16A, 1930 Zaventem. Gratis parkeren kan in de omgeving. 

  • Verwelkoming vanaf 18u
  • Algemene vergadering stipt om 19u
  • Diner & Dance vanaf 19u45 - 1u

Diner & dance

Geniet met de collega's en vrienden van een leuke avond waar gezelligheid troef is. Na het officiële deel van de AV, is er de mogelijkheid om te genieten van een overheerlijk buffet met dranken inclusief (35€). We laten dit volgen door een dansavond met een top DJ. Ja, ook met de BVP zullen we het nieuwe jaar feestelijk inluiden. Partners zijn natuurlijk welkom op deze avond. 

 

  • Diner & Dance (1 pers): € 35.00
  • Diner & Dance (2 pers): € 70.00

< Terug naar overzicht

Ook sponsor interesse voor BVP-ABP? Contacteer info@podologie.be - Mogelijke Partnerschap pakketten