Kringvergadering Druivenstreek - VERZET

Maandag 17 september 2018

Locatie: MCH Wezembeek-Oppem

Onderwerp: Kringvergadering Podologen Druivenstreek

Organisatie: BVP-ABP ism het lokale LMN

Update 17 september de vergadering wordt verplaatst naar een latere datum

Update 18 juli Diabeteseducator (verpleegkundige) Marleen Goossens zal ook aanwezig zijn om alle vragen te beantwoorden.

Indien gewenst bespreken we ook de wijzigingen ten gevolge van het nieuwe KB diabetes

Als podologen zitten we mee in de hervorming van de eerste lijn. Sinds enkele jaren volgende we op de voet de veranderingen binnen de eerstelijnszorg. Dit bereikte vorig jaar een hoogtepunt met de hertekening van de eerstelijnszones door Minister Van Deurzen. Jullie hebben dit wellicht gevolgd in de nieuwsbrieven of de website van de BVP-ABP.
Dit is ook voor ons een grote opportuniteit om ons als podologen bekend te maken en mee de veranderingen te implementeren.

Op 17 september vindt een eerste vergadering plaats voor alle podologen van de regio Druivenstreek (+ Kortenberg).
In samenwerking met het lokale LMN’s willen we op deze kennismakingsvergadering elkaar ontmoeten, meer te weten komen over wat de veranderingen binnen de eerstelijnszones inhouden en hoe we een effectieve kringwerking voor podologen kunnen opbouwen. We zullen ook wat tijd nemen om de hindernissen in interdisciplinaire samenwerking te benoemen en samen zoeken naar oplossingen. Indien u zelf bepaalse zaken wenst te bespreken aarzel niet om een mailtje te sturen.

De hervormingen binnen de eerstelijn zijn inderdaad een prachtige opportuniteit om meer bekendheid te geven aan het mooie beroep van podoloog.

Datum: 17 september 2018 om 19u (broodjes worden voorzien, indien bepaalde eisen, stuur een mail)
Locatie: MCH, Hardstraat 12, 1970 Wezembeek-Oppem; met gratis parking op de -1 ( voordeur zal gesloten zijn) parkeren wordt aangeraden daar enkel met de lift toegang tot vergaderzaal +2 mogelijk is

< Terug naar overzicht

Ook sponsor interesse voor BVP-ABP? Contacteer info@podologie.be - Mogelijke Partnerschap pakketten