Multidisciplinaire éénlijn.be-dag te Zwijnaarde op zaterdag 24/02/18

Zaterdag 24 februari 2018

Locatie: SBM Gent – Tramstraat 63 – 9052 Zwijnaarde (gebouw Thomas Cook)

Onderwerp: Multidisciplinaire éénlijn.be-dag

Organisatie: Eénlijn.be

Eénlijn.be organiseert op zaterdag 24 februari opnieuw een provinciale éénlijn.be-dag.
Alle eerstelijnszorgverstrekkers kunnen er terecht om meer te leren rond het gebruik van eGezondheidsdiensten. Ook die beroepen die momenteel nog geen software hebben of software gebruiken met weinig / geen eGezondheidsdiensten.

Speciaal voor hen hebben ze 2 sessies ontwikkeld waarin de eerstelijnszorgverstrekkers tools leren gebruiken met als doel de samenwerking en de gegevensdeling tussen eerstelijnsactoren te bevorderen. Denk daar bij aan de Patient HealthViewer om bv. het medicatieschema van je patiënt te raadplegen – eHealthBox – gebruik Recip-e – registeren van de geïnformeerde toestemming. 

Omwille van de VAN-top-dag op 24/2, voorzien ze uitzonderlijk geen opleidingen voor de apothekers in de software pakketten. 

Accreditering is voorzien voor huisartsen, kinesitherapeuten & tandartsen (eventueel ook voor deelnemende apothekers). Voor de andere zorgverstrekkers kunnen ze indien gewenst een attest van deelname bezorgen.

Er is een sessie in de voormiddag van 9h tot 10h en een sessie in de namiddag van 13h15 tot 14h15. Deelname is gratis, project wordt gefinancierd door Zorg en Gezondheid, maar vooraf inschrijven is verplicht.

Om het volledig programma te bekijken van deze dag, klik hier. Inschrijven kan door eenvoudigweg te mailen naar info@eenlijn.be.

Wens je nog meer informatie of heb je nog vragen, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen!

 

 

< Terug naar overzicht

Ook sponsor interesse voor BVP-ABP? Contacteer info@podologie.be - Mogelijke Partnerschap pakketten