Platvoeten en afgeleide letsels - een multidisciplinaire aanpak, Dendermonde

Donderdag 18 januari 2018

Locatie: Reynoutzaal stadhuis Dendermonde

Onderwerp: Platvoeten en afgeleide letsels - - een multidisciplinaire aanpak

Organisatie: Kinekring Dendermonde

Deze wetenschappelijke activiteit, georaniseerd door de Kinekring Dendermonde, is gratis toegankelijk voor podologen. Inschrijven per mail op KINE-052@skynet.be t.e.m. dinsdag 16/01/18. Inkom gratis.

Start van het programma: 20u

Programma:

Dr. Nouchka Spapens, orthopediste in het AZ St-Blasius te Dendermonde, zal het thema "platvoeten en afgeleide letsels" bespreken.  Inhoudelijk krijgen we een orthopedische en chirurgische update van voetklachten, specifiek de platvoeten; om vandaar uit een aantal afgeleide letsels zoals bijvoorbeeld achillespeestendinitis verder toe te lichten Vanuit haar competentie gaat ze van preventie tot chirurgie, incluis de verdere follow-up en revalidatie setting.
Als nieuw lid van het Dendermonds orthopedisch team komt zij zich persoonlijk voorstellen aan onze kinekring.
Paul Borgions, podoloog en oprichter van de firma BORGinsole zal inspelen op de vorige spreker en vanuit zijn competentie het concept van functionele zolen toelichten. Een meerwaarde creëren in het vermijden van overbelasting letsels en het lichaam in balans stellen via een aangepaste sturing.
Maw een kinekring activiteit met een multidisciplinaire aanpak (orthopedist en podoloog in dialoog met het kine-werkveld).
Q & A, gevolgd door een nieuwjaarsdrink met nog duiding bij M18 en de reorganisatie van de eerstelijn in Vlaanderen

< Terug naar overzicht

Ook sponsor interesse voor BVP-ABP? Contacteer info@podologie.be - Mogelijke Partnerschap pakketten