Internationale Dag van de Podologie

Een Internationale Dag van de Podologie, want podologie is het best bewaarde geheim in onze gezondheidszorg
“De podologie is tot heden nog het beste bewaarde geheim in de gezondheidszorg. Internationaal zijn er landen waar podologen er hun vaste plaatst hebben maar in België is, hoewel de erkenning, het beroep nog te weinig bekend bij het grote publiek en bij andere zorgverstrekkers,” zegt Carine Haemels, voorzitter van de beroepsvereniging. “Deze dag zorgt ervoor dat het beroep van podoloog in de bloemetjes wordt gezet en dat zijn/haar bijdrage aan de levenskwaliteit van vele patiënten wordt belicht.”
De Belgische Vereniging der Podologen is lid van de Internationale Federatie der Podologen en neemt deel aan de activiteiten die gepland staan. Tijdens de dag zullen er video’s worden geplaatst van voorname podologen wereldwijd die het beroep en haar meerwaarde belichten. De campagne vindt voornamelijk online plaats daar patiënten met voetproblemen ook vaak te rade gaan op het internet in plaats van de stap te zetten naar een podoloog. Wij hopen dat deze campagne hier verandering in zal brengen.

Lees meer

De BVP-ABP is als lid en officiële vertegenwoordiger van de FIP-IFP de enige Belgische vereniging die het logo van IPD mag gebruiken.

SAVE THE DATE - 8 oktober 2019

Ook sponsor interesse voor BVP-ABP? Contacteer info@bvp-abp.be - Mogelijke Partnerschap pakketten